top of page

Završetak projekta ''MADIBU ANALYTICA (Manufacturer - Distributor - Buyer Analytica) - Analitika prodaje od proizvođača preko distributera do kupca" koji je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj

Start-up poduzeće Cloudonia d.o.o. završilo je s razvojem potpuno nove softverske aplikacije MADIBU ANALYTICA koja prikuplja, obrađuje, analizira i dostavlja podatke i izvještaje o proizvodima prodanim u određenom vremenskom razdoblju, na određenom području, određenim kupcima. Aplikacija tržištu pruža inovativne usluge i omogućuje poduzećima pravovremenu, točnu i kvalitetnu informaciju potrebnu za planiranje i proizvodnju optimalnih količina proizvoda potrebnih tržištu. Projekt je trajao od 1. rujna 2017. do 1. ožujka 2019. godine. 

 

 

 

 

Start-up poduzeće Cloudonia d.o.o. ugovorilo je dodjelu bespovratnih sredstava iz fondova Europske unije za projekt pod nazivom "MADIBU ANALYTICA (Manufacturer - Distributor - Buyer Analytica) - Analitika prodaje od proizvođača preko distributera do kupca". Ukupna vrijednost projekta iznosi 3.162.533,00 kuna, a iznos od 1.450.000,00 kuna (45,85 posto ukupne vrijednosti projekta) sufinancirala je Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj - http://www.strukturnifondovi.hr/.

Razvijeno rješenje klijentima može poboljšati procese planiranja i proizvodnje, pomoći im da povećaju svoju efikasnost, a samim time i konkurentnost na tržištu.

 

Provedbom projekta postignut je i opći cilj projekta koji se odnosi na razvoj potpomognutih novoosnovanih poduzeća i uspješan prijenos inovativnih ideja u tržišno uspješno poduhvate.

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj.

Kontakt osoba za više informacija o projektu: Ivana Bošković, ivana.boskovic@cloudonia.eu

Sadržaj publikacije isključiva je odgovornost poduzeća Cloudonia d.o.o.

logo za web.png
bottom of page