top of page

MADIBU Analytica

MADIBU-ekosustav2.png

Centralna platforma za analitiku prodaje od proizvođača do potrošača koja otkriva pravu sliku tržišta.

Logo

Tehnologija je omogućila da opskrbni lanac postaje sve učinkovitiji.

No tek sad je nedostatak kvalitetnih podataka vidljiviji.

 

Proizvođači i distributeri prodaju svoju robu ali informacije o krajnjem kupcu, tržišnim udjelima i točnoj prodaji na svakoj lokaciji su ili nepostojeći ili se kupuju u malim setovima te često rezultiraju nepouzdanim projekcijama.

 

Upravo su ti podaci ključni za cijeli niz strateških aktivnosti - od planiranja zaliha i poslovanja do marketinških aktivnosti i razvoja novih proizvoda.

 

MADIBU Analytica jedinstvena je platforma na kojoj maloprodaja može monetizirati podatke o prodajnim količinama i lokacijama a proizvođači i distributeri se mogu pretplatiti na podatke koji njima imaju stratešku vrijednost.

Ako ste proizvođač

sigurno ste se susretali s problemima planiranja proizvodnje zbog raznolikosti podataka. Čak i prilikom kombiniranja vlastitih prodajnih podataka s vanjskim izvorima, događaju se nepodudarnosti koje mogu iskriviti sliku i dovesti do neadekvatnih projekcija.

MADIBU Analytica konsolidira vaše matične podatke i omogućava detaljan pregled količine prodanih artikala - prema kupcu, danu i mjestu isporuke.

Proizvodnja.png
Anchor 1

Poslovne karakteristike i prednosti MADIBU Analytica platforme

 

Data_2x.png

kvalitetni i potpuni podaci o prodajnim količinama i lokacijama

Marketing_2x.png

strateško razrađivanje marketinških aktivnosti

Consumers_2x.png

uvidi u profile krajnjih kupaca

Report_2x.png

usklađenost šifri prodajnih artikala s raznih izvora - spremni izvještaji za poslovne korisnike

Business plan_2x.png

kvalitetnija organizacija poslovanja

Competition_2x.png

jasnija slika o tržišnim udjelima i pozicioniranju u odnosu na konkurenciju

Planning_2x.png

isplativije planiranje zaliha robe

R&D_2x.png

precizniji razvoj novih proizvoda

Profit_2x.png

povećanje prihoda od komercijalizacije podataka

Tehničke karakteristike i prednosti MADIBU Analytica platforme

 

Analytics_2x.png

analitika na razini kupca, dana i mjesta isporuke

Master Data Mngmnt_2x.png

Master Data Management – jednostavno upravljanje matičnim podacima 

Customizable_2x.png

dodavanje custom atributa - personalizacija podataka unutar aplikacije 

Security_2x.png

u cloudu - pristup s bilo koje lokacije znajući da su vaši podaci sigurni

Upload_2x.png

jednostavni upload

Hierarchy_2x.png

dodavanje hijerarhija na vlastite podatke - eliminira greške pri unosu

Devices_2x.png

dostupna na svim uređajima

Report_2x.png

mogućnost kreiranja vlastitih izvještaja

Security_2x.png

platforma se vodi najvišim sigurnosnim standardima

Podaci na platformi se ne odnose na setove koji se smatraju poslovnom tajnom, već isključivo na podatke o prodajnim količinama i lokacijama te na podatke koji su utvrđeni i dostupni između partnerskih tvrtki.

 

Javite nam se, rado ćemo odgovoriti na dodatna sigurnosna pitanja.

Anchor 2

O nama

 

MADIBU aplikaciju razvija stručni i iskusni Cloudonia d.o.o. tim koji već 30 godina razvija poslovna i tehnološka rješenja.

 

Surađujemo s obrazovnim i znanstvenim institucijama, kao i s pojedincima koji s nama dijele entuzijazam oko razvoja inovativnih rješenja. Iskustvo smo iskovali upravljajući raznim projektima - od malih za koje je određen kraći rok izvedbe, do višemilijunskih projekata koji su se protezali kroz nekoliko godina. A sa svakim novim projektom jačali smo specifična znanja potrebna u razvoju aplikacija na brojnim tehnologijama, prilikom migracija s jedne tehnologije na drugu te pri povezivanju različitih sustava i tehnologija u jedinstveno rješenje.

O projektu

 

Projekt razvoja potpuno nove softverske aplikacije u sklopu projekta ''MADIBU ANALYTICA (Manufacturer - Distributor - Buyer Analytica) - Analitika prodaje od proizvođača preko distributera do kupca" trajao je od 1. rujna 2017. do 1. ožujka 2019. godine.


Projekt ''MADIBU ANALYTICA (Manufacturer - Distributor - Buyer Analytica) - Analitika prodaje od proizvođača preko distributera do kupca" sufinancirala je Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj. Ukupna vrijednost projekta iznosi 3.162.533,00 kuna, a iznos od 1.450.000,00 kuna (45,85 posto ukupne vrijednosti projekta) sufinancirala je Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj - https://strukturnifondovi.hr/


Aplikacija MADIBU ANALYTICA prikuplja, obrađuje, analizira i dostavlja podatke i izvještaje o proizvodima prodanim u određenom vremenskom razdoblju, na određenom području, određenim kupcima. Aplikacija tržištu pruža inovativne usluge i omogućuje poduzećima pravovremenu, točnu i kvalitetnu informaciju potrebnu za planiranje i proizvodnju optimalnih količina proizvoda potrebnih tržištu. 


Provedbom projekta postignut je opći cilj projekta koji se odnosi na razvoj potpomognutih novoosnovanih poduzeća i uspješan prijenos inovativnih ideja u tržišno uspješno poduhvate.
Projekt je rezultirao razvijenom aplikacijom koja klijentima može poboljšati procese planiranja i proizvodnje, pomoći im da povećaju svoju efikasnost, a samim time i konkurentnost na tržištu.


Kontakt osoba za više informacija o projektu: Ivana Bošković, ivana.boskovic@cloudonia.eu.


Sadržaj objave isključiva je odgovornost poduzeća Cloudonia d.o.o

bottom of page